Concert "Lente in de Peel" definitief afgelast

14 juli 2020

Concert "Lente in de Peel" definitief afgelast.

Nadat het geplande optreden “Lente in de Peel”  in het Cultuurcentrum Deurne op 19 april vanwege de corona-crisis moest worden afgeblazen en uitgesteld naar 1 november 2020, heeft de organisatiecommissie van Together nu in goed overleg met het CCD het besluit moeten nemen, dat ook 1 november niet haalbaar is om het concert te houden.

Er zijn nu nog teveel onzekerheden zowel over repetitiemogelijkheden als over de ruimte die er nodig is voor koor en publiek. Bovendien komen er nog steeds aanpassingen in de adviezen van het RIVM, die belangrijk zijn voor het welzijn van zowel de optredende koorleden als het publiek.

Together hoopt volgend jaar een mooi nieuw lenteconcert te kunnen plannen, maar dat zal zeker onder andere omstandigheden zijn, voor wat betreft afstand houden en maximum aantal bezoekers.

Terugbetaling gekochte kaartjes.

Iedereen, die kaartjes voor het concert heeft gekocht, krijgt de entreeprijs terug.

Omdat de kaarten in de voorverkoop zijn verkocht via de koorleden zal de terugbetaling ook plaatsvinden via het koorlid, dat als contactpersoon heeft gefungeerd. In de eerste helft van september, zodra er weer kan worden gerepeteerd, zullen alle contactpersonen dit verder afhandelen.