Dus...... voorlopig geen repetities, geen lenteconcert, geen H.Mis in Ommel, geen optredens in de Nieuwenhof en in het Caratpaviljoen.

31 maart 2020

Bericht voor alle belangstellenden en kopers van kaartjes voor  concert

“Lente in de Peel” op 19 april 2020.

 

In overleg met het CCD Deurne hebben wij moeten besluiten het concert “Lente in de Peel” , dat op 19 april zou plaats vinden, af te gelasten. De reden is duidelijk. Het Coronavirus dat ons momenteel zo hard raakt. Het is onmogelijk en onverantwoord het concert doorgang te laten vinden op deze datum.

In overleg met het CCD hebben we inmiddels een alternatieve datum gevonden. We hebben nu een heel mooi concert gepland op zondag 1 november, eveneens in de middag. Wij hopen allemaal, dat wij de situatie, waarin we nu zitten, tegen die tijd achter ons hebben kunnen laten. Als Together zorgen we ook dan voor een mooi programma. De kaartjes, die u heeft gekocht voor het concert van 19 april blijven geldig voor dit latere concert. Bewaart u ze dus zorgvuldig.

Mocht deze datum voor u niet schikken, dan kunt u uw kaartjes teruggeven en krijgt u vanzelfsprekend de entreeprijs terug. Omdat wij op dit moment, zoals iedereen, niet bij elkaar kunnen komen om te repeteren, zal het nog even duren, voordat wij dit ook echt kunnen regelen. Wij houden u via uw contactpersoon bij het koor op de hoogte.

Graag willen wij u allen het allerbeste toewensen in deze moeilijke tijd en de hoop uitspreken dat u gezond blijft en gespaard wordt voor alle ellende, die wij op ons af zien komen.

Met vriendelijke groet,

Namens bestuur Together en commissie lenteconcert,

Lia van der star

Voorzitter

 

Namens alle leden van Together; blijf gezond, zorg goed voor elkaar en tot ziens.