Jaarafsluiting met huldiging jubilarissen

12 januari 2023
Het jubileumjaar loopt ten einde. Na ons Goud en Kerst jubileumconcert op 18
december rest ons nog een laatste repetitieavond op 19 december.
Een mooie gelegenheid om met leden en rustende leden op een gezellige manier
terug te blikken op een mooi en inspirerend jaar.
We hebben de laatste maanden hard gewerkt aan ons jubileumprogramma; de
puntjes op de i gezet van ons Kerstrepertoire.
Nu sluiten we af met een informele bijeenkomst, met een hapje en een drankje, een spel in de vorm van "Ren je Rot" om eens te kijken welk lid nu het meeste van  onze vereniging weet. Gewonnen door Martje Koolen. Martje mag zich het hele jaar de "alleswetende" van onze vereniging noemen.
Deze avond ook aandacht voor onze jubilarissen. 10 jaar Lid zijn Gabriella, Gerrit, Huub en Arnoud van den Heuvel, Harry Smits en Arno van Zeelandt.
25 jaar lid Mia Verhees en 40 jaar lid Lisette Martin. Voor allen was er een mooie bos bloemen. Voor Mia een speldje en Lisette een prachtig beeldje. Allen van harte gefeliciteerd. Helaas nemen we deze avond ook afscheid van Toosje van den Heuvel. Toosje wat hebben we genoten van je zang en je altijd vrolijke lach. 
Een super gezellige avond met mooie terug blikken op het afgelopen jaar. 
En om alles wat we de afgelopen 50 jaar samen hebben gedaan, nog eens rustig terug te kunnen kijken, heeft Frits van Montfort samen met Laura Vissers voor iedereen een digitaal boek gemaakt met allerlei foto's en bijzondere teksten over onze vereniging. 50 jaar van Walsbergse Zangvereniging tot Together.