Jubileum mis Together 16 oktober 2022 om 10.30 uur in de H. Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne

14 september 2022

 

Als onderdeel van het gouden jubileum van TOGETHER verzorgen wij op 16 oktober een feestelijke vierstemmige  H. Mis in de Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne. Voor Together, dat als “de Walsbergse Zangvereniging”  haar wortels heeft in de Walsberg en daar in het verleden rond het feest van de H. Gerardus Majella de mis zong in de toenmalige parochiekerk is het erg fijn, dat wij deze traditie na de sluiting van de kerk hebben kunnen voortzetten in de kerk aan de Markt.  

Op het programma staat de Missa Brevis van Jacob de Haan; een eigentijdse componist, geboren in 1959 in Heerenveen met een klassiek, toegankelijk repertoire van zowel koormuziek als instrumentale werken. Een melodieuze feestelijke Mis, die wij met passie ten gehore brengen als onze jubileumuitvoering. Het bijzondere karakter van deze viering wordt nog onderstreept door het gastoptreden van 2 fluitisten.

Together staat onder de deskundige leiding van Mario Geurtjens; voor de begeleiding op het orgel tekent Ludmila Seroo Ferroni.

Wij dragen deze viering speciaal op aan al onze levende en overleden leden.

Na afloop van de Dienst bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee, achter in de kerk.