Kerstactiviteiten Together

16 november 2023

Donkere, natte dagen. We kunnen er niet omheen: het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Gelukkig is er in deze tijd ook genoeg moois om naar uit te kijken. Sinterklaas zal ook dit jaar Deurne zeker niet overslaan en daarna gaan we op weg naar Kerstmis.

Muzikaal lichtpunt, een kerstconcert door zangvereniging Together

Bij Together zijn we volop bezig met het kerstrepertoire. Oude, vertrouwde kerstnummers, maar ook nieuwe zullen dit jaar worden uitgevoerd tijdens het middagconcert, dat wij op zondag 17 december om 16.00 uur brengen in de Sint Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne. Vrolijke en verstilde nummers, Nederlands en anderstalig; Engelse, Franse, Spaanse muziek; Latijn, van oudsher de kerkelijke muziektaal. Het kerstverhaal, dat wereldwijd mensen verbindt, als leidend thema. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze middag. En…… laat u horen tijdens de samenzang, waarbij wij samen met u één groot koor kunnen vormen en waarbij de muziek het licht brengt in donkere tijden.

De hort op! 

Na de kerstdagen is het fijn om eens lekker de benen te trekken. Dat kan door deel te nemen aan een verrassende avondwandeling in Deurne, op woensdag 27 december. De wandeling start en gedeeltelijk in Cultuurcentrum Martien van Doorne. De inloop is vanaf 18:30 uur en de wandeling start om 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 6,50 per volwassene en € 1,00 per kind. Kaarten zijn vanaf 15 november te koop bij VVV Deurne en online  www.ccdeurne.nl


Tijdens de wandeling lopen de deelnemers door gebouwen en komen ze mooie langs, onverwachte en soms onbekende locaties en worden zij verrast door diverse optredens. Together levert hier met veel genoeg een bijdrage aan. De tocht van 7 km (indien gewenst in te korten tot 5 km) is een initiatief van Lionsclub Deurne. Naast een feest voor de zintuigen biedt het ook een kans om iets goeds te doen. Een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan Stichting FC Robinstijn, een lokale organisatie die voetbal gerelateerde kinderwensen problematisch voor ernstig of langdurig zieke kinderen. Meer informatie over deze stichting is te vinden op  www.fcrobinstijn.nl .