Zondag 22 december Kerstconcert in Liessel

17 november 2019

December; het einde van het jaar nadert. Voor veel mensen is december een echte feestmaand: verwachtingsvol kijken  we uit naar het sinterklaasfeest en vervolgens gaan we op weg naar Kerstmis en de jaarwisseling.

Together heeft intussen de kerstmuziek “van stal” gehaald. Wij zijn druk bezig met de repetities voor het kerstconcert, waaraan wij op 22 december a.s. deelnemen in de kerk van de H. Willibrordus te Liessel. Dit concert wordt georganiseerd door Una Sono uit Liessel. Naast Una Sono en Together treedt ook To Be Continued op, een close harmony koor uit de gemeente Peel en Maas. De deelnemende koren, elk met een eigen identiteit, hebben een gemeenschappelijke link: dirigent Mario Geurtjens tekent voor de bezielende muzikale leiding van alle drie de koren. Mooi om een keer gezamenlijk een uitvoering te mogen geven, al zal onze dirigent op deze middag aardig aan de bak moeten. We zijn ervan overtuigd dat hem dat ten volle is toevertrouwd. Dat geldt overigens ook voor onze pianiste Ludmila Seroo Ferroni, die Una Sono eveneens begeleidt .

Het belooft een mooie middag te worden, waaraan het publiek ook zelf actief kan deelnemen tijdens de samenzang… een sfeervolle voorbereiding op Kerstmis.     U bent van harte welkom. Wees wel op tijd; er wordt niet gewerkt met entreekaarten.

Koorleden, dirigent en bestuur van Together wensen u een heel mooi Kerstfeest en een gezond en gelukkig 2020.