Plantenactie 2020

14 april 2020

De plantenactie van Together, voorheen Walsbergse Zangvereniging:  geen afgelasting maar wel anders dan anders.

Het regent in deze tijd afgelastingen vanwege de coronacrisis: allerlei grotere en kleinere gebeurtenissen moeten worden afgezegd en binnenblijven is het devies.

In deze tijd houdt Together jaarlijks haar perkplantenactie.  Het is immers voorjaar; de natuur laat zich niet stoppen door de nare gebeurtenissen, die ons treffen.

In de afgelopen jaren konden belangstellenden intekenen op een bestelformulier en op een vast moment in mei de bestelde planten ophalen bij een van onze leden aan huis. Mooie planten, die wij betrekken van onze vaste leverancier Rini van Rees uit Meijel.

Een kleurrijke tuin is vervolgens het resultaat voor de kopers en een financiële ondersteuning voor onze vereniging, die wij goed kunnen gebruiken voor onze toekomstige optredens.

Voor dit jaar is dat op deze manier helaas niet haalbaar, met name het ophalen van de planten op 1 dag op 1 plek is niet verantwoord en niet veilig.

 Een alternatieve plantenactie.

Samen met onze vaste leverancier, Rini van Rees uit Meijel, heeft de plantencommissie  een andere manier bedacht.

Hoe werkt het?

Dit jaar is iedereen, die Together wil steunen en zich wil verzekeren van mooie planten van  harte welkom op het bedrijf van  

Rini van Rees,  kuip- en perkplanten, Kampsteeg 11 in Meijel.

De winkel is goed en veilig ingericht om in deze tijd voldoende  afstand te kunnen  bewaren. U kunt uw inkopen doen in de periode van 12 april tot eind juni 2020. Door de lange periode, waarin het aanbod geldt, krijgen we voldoende spreiding, zodat niet iedereen tegelijk hoeft te gaan.

Er kan gekozen worden uit het hele assortiment. Wanneer de koper bij de kassa meldt, dat hij of zij namens Together komt, wordt het bestede bedrag in een schrift genoteerd.

Na afloop van het seizoen ontvangt Together een percentage van het totale bedrag dat door de  sympathisanten van Together is besteed.

Wij realiseren ons, dat deze werkwijze niet voor iedereen even handig is, maar voor dit moment is er helaas geen andere keuze.

Wij wensen iedereen een mooie kleurrijke zomer toe, met een bloemetje als lichtpuntje in deze moeilijke tijd. Door uw aankopen steunt u onze vereniging.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en plantencommissie van Together