Rabo ClubSupport 2022

22 augustus 2022

Rabo ClubSupport 2022

5 t/m 27 september 2022         

Wij doen weer mee 

Het is heerlijk om weer te kunnen zingen. Wat hebben wij daar lang naar uitgekeken. Onze eerste optredens in 2022 liggen intussen achter ons.

Met jouw stem steun je onze vereniging bij het verder vormgeven van ons uitgestelde  50-jarig jubileum. Een drietal uitvoeringen staan er dit jaar nog op ons programma.  Deze willen wij zoveel mogelijk gratis aanbieden aan ons publiek. Uitbreiding van materialen om onze concerten verder te verbeteren is ook een toekomstdroom, die dankzij jouw steun kan worden gerealiseerd.

Via de Rabo App of door in te loggen op de website van de Rabobank kun je stemmen op jouw favoriete club. Je vindt ons onder Together Zang op de site. (inloggen, ga dan naar service/lidmaatschap/Rabo ClubSupport/ bekijk deelnemers)

De stemperiode loopt van 5 t/m 27 september 2022. Alleen leden in het werkgebied van Rabobank Peelland Zuid kunnen stemmen op onze vereniging. Help je ons om dit jubileumjaar tot een succes te maken en ons koor te steunen richting de 75 jaar? We all stand TOGETHER.

 

 

                                                                                                   Opening jubileumviering  1 mei 2022