"Together de herfst door"

11 november 2019

Geslaagd concert “Together de herfst door”.

Het eerste concert, dat Together, voorheen de Walsbergse Zangvereniging, onder haar nieuwe naam organiseerde in het Gerardushuis was goed voor een volle zaal met enthousiast publiek. De bezoekers konden genieten van een mooi optreden met veel nieuwe nummers, waaronder een medley uit de Lion King, het ontroerende “Mag ik dan bij jou” van Claudia de Brey en een klinkende afsluiting met muziek uit de alom bekende en nog steeds tot de verbeelding sprekende musical “Hair”. Dat alles onder de bezielende leiding van dirigent Mario Geurtjens en pianiste Ludmila Seroo Ferroni.

Het optreden van Together werd afgewisseld door gastkoor Animato uit het Limburgse Horn. Dit koor wist met haar optreden een typische jaren–zestig sfeer te creëren zowel in de muziek als in outfit. Animato ‘s  vertolking van enkele nummers van de Beatles evenals een destijds immens populair Nederlands lied als “Kom uit de bedstee, mijn liefste” kon rekenen op de nodige geestdrift bij het publiek.

Together kan terugkijken op een geslaagde middag, waarvan zowel alle deelnemende koorleden als het publiek volop hebben kunnen genieten.