Jubilerend koor TOGETHER gaat weer optreden.

21 mei 2022

Jubilerend koor TOGETHER  gaat weer optreden.

29 mei a.s. is het zover. Na een lange, stille periode van ruim 2 jaar kunnen wij  voor het eerst weer als koor naar buiten treden. Het was een periode van plannen maken, plannen bijstellen, uitstellen. Vooral ook uitstellen van de viering van ons 50-jarig jubileum. Maar nu kunnen we weer vooruit kijken met een divers programma voor de komende 2 maanden.

Allereerst luisteren wij op zondag 29 mei  de eucharistieviering  van 9.30 u op in de kerk van Ommel, waar wij de Messe nr. 4 van Charles Gounod ten gehore brengen. Ook enkele  Marialiederen, die in bedevaartsoort Ommel zo nadrukkelijk bij de meimaand horen zullen daarbij niet ontbreken. En natuurlijk kunnen de bezoekers deze voor velen zo bekende melodieën met ons meezingen.

Het 2e optreden volgt al een week later, op 5 juni. In het Carat paviljoen  in Helmond staan wij voor het eerst weer met een optreden in de openlucht met aansprekende muziek, zoals musicalnummers uit Hair en The Lion King en ons lijflied: we all stand TOGETHER. Geannuleerd ivm weersomstandigheden.

De Warande in Helmond is een heerlijke plek waar je als bezoeker volop kunt genieten van diverse (gratis) optredens. Hopelijk met een lekker zonnetje, zittend op het grasveld of op een van de vele stoelen, die door de organisatie altijd worden klaargezet. Ons optreden om 13.00 u wordt voorafgegaan door Lichtstad Brass uit Eindhoven (12.00 u) en om 14.00 u gevolgd door pompierskapel brandweer Valkenswaard. Een hele muziekmiddag dus, maar je kunt ook gemakkelijk aanschuiven voor een onderdeel van dit programma.

Als 3e optreden in het voorseizoen van ons jubileumjaar staat de Nieuwenhof op het programma. Op 27 juni treden wij om 19.00 u op voor de bewoners, waarmee wij een oude traditie weer oppakken. Altijd fijn om de mensen van de Nieuwenhof een gezellige muzikale avond te bezorgen. Daar genieten wij ook volop van. Onze zangers en zangeressen, in totaal zo’n 60 personen, onder de bezielende leiding van dirigent Mario Geurtjens  en met onze steun en toeverlaat aan de piano, Ludmila Seroo Ferroni kunnen niet wachten om onze toehoorders te mogen begroeten bij deze uitvoeringen.