Vriendenkring Together

3 oktober 2020

Beste leden van de Vriendenkring.

 

Al vele jaren zijn de leden van de Vriendenkring onze steun en toeverlaat, zowel met uw financiële bijdrage als met uw aanwezigheid bij onze optredens.

Wij zijn u daar zeer erkentelijk voor.

 

Dat dit jaar ineens alles anders is zal niemand zijn ontgaan.

Geen repetities sinds medio maart 2020; geen concerten; geen gelegenheid om elkaar als koorleden en Vrienden te ontmoeten. 

Wat wij met onze naam “TOGETHER” zo graag willen uitdragen, samen zingen, optreden, contact met ons publiek en onze vrienden, dat alles was in de afgelopen maanden onmogelijk en dat zal ook nog wel even zo blijven.

Wij hopen dat u en de uwen gespaard zijn voor het virus en voor zover u zelf met ziekte of verlies te maken heeft (gehad) wensen wij u heel veel sterkte toe.

 

Onze jaarlijkse wervingsactie.

Rond deze tijd bent u van ons gewoon, dat wij een beroep op u doen voor uw jaarlijkse bijdrage als Vriend van Together.

Uw bijdrage is voor ons van harte welkom en geeft ons de mogelijkheid om straks, wanneer wij weer kunnen starten, mogelijk voor een kleiner publiek en zeker anders dan we gewend zijn, optredens te verzorgen.

Wij kunnen ons echter voorstellen, dat er bij onze Vrienden mensen zijn, die het nu even bezwaarlijk vinden in deze onzekere tijd een bijdrage te leveren.

Daarom vragen wij u dit jaar op basis van vrijwilligheid een donatie aan onze vereniging te geven.

Mocht dit voor u nu niet goed uitkomen: ook zonder of met een lager bedrag blijft u dit jaar lid van de Vriendenkring van Together en blijft ook uw vermelding op de website gehandhaafd.

 

U kunt uw bijdrage overmaken naar:  NL87 RABO 0110 8280 70 t.n.v. Together, Deurne.

Wilt u graag een betalingsbewijs: laat dat dan even weten aan de penningmeester, info@hmholding.nl

Wij zijn u zeer erkentelijk voor uw steun en belangstelling en hopen u in betere tijden weer te mogen ontmoeten bij onze optredens.

 

Namens bestuur en leden Together

 

Hartelijke groeten,

 

Gerrit van den Heuvel (penningmeester)

M: 06-20425801

E: info@hmholding.nl