Over ons

Het bestuur

Lia van der Star

Voorzitter

Lia van der Star

Tjeu Lammers

Secretaris

Tjeu Lammers

Rob van Engelen

Penningmeester

Rob van Engelen

Marion Munsters

Bestuurslid

Marion Munsters

Diny Gijsbers

Bestuurslid

Diny Gijsbers

Dirigent

Mario Geurtjens

Mario Geurtjens

Sinds september 2004 is Mario Geurtjens onze dirigent. Hij studeerde schoolmuziek bij A. Stolwijk en J. Stalmeijer en koordirectie bij A. Janssen en J. Besselink aan het conservatorium te Maastricht. Ook legde hij zich toe op studie en bespelen van de trompet.

Onder zijn inspirerende leiding is de afgelopen jaren hard gewerkt aan de uitbreiding van het repertoire. Zowel met eigentijdse als meer klassieke werken drukt hij zijn stempel op ons koor. Diverse nummers zijn door hem voor het koor gearrangeerd, zoals de medley van Boudewijn de Groot.

Thans is hij verbonden aan een grote scholengemeenschap te Panningen, gemeente Peel en Maas, als fulltime muziekdocent. Mario Geurtjens is tevens dirigent van het Close Harmony koor "To Be Continued" te Panningen en "Una Sono" te Liessel. 

Pianiste

Ludmila Seroo-Ferroni

Ludmila Seroo-Ferroni

Vanaf 2015 is Ludmila Seroo-Ferroni onze vaste pianiste.

Ludmila werd geboren in 1966 en is opgegroeid in Moldavië, een sovjetrepubliek. Ludmila was 6 jaar toen zij startte met pianoles; van haar achtste tot haar negentiende volgde zij een opleiding tot pianiste op een speciale muziekschool. Zij is cum laude afgestudeerd aan het Moldavisch Conservatorium. Aansluitend heeft zij nog twee jaar een aanvullende hogere muziekopleiding gevolgd. Muziek is haar met de paplepel ingegoten; beide ouders zijn cellisten.

Ludmila woont sinds 2004 in Nederland (Horst) en in 2006, na de geboorte van haar dochter, startte zij in Nederland haar werk als pianiste. Ludmila is naast de vaste pianiste bij de Walsbergse Zangvereniging ook actief bij o.a "Harmony" in Oostrum, "Sing Along Singers" in Reuver, "Una Sono" in Liessel en "Bel Canto" in Helden. Tussendoor treedt zij op met verschillende koren uit de directe omgeving van Horst, maar ook van ver daarbuiten. Sinds een aantal jaren geeft Ludmila privéles aan kinderen en volwassenen op piano en keyboard. Ook verzorgt zij jaarlijks de begeleiding van blazers op het solistenconcours.

Overige

Beschermheer

Fried Verhees

Erevoorzitter

Toon van Bussel

Ereleden

Frits van Montfort; Dini Knijnenburg

Muziekcommissie

De muziekcommissie bestaat uit enkele koorleden, waarvan tenminste één bestuurslid is. In overleg met de dirigent wordt het repertoire bepaald. Suggesties van leden zijn altijd welkom.

Attentiecommissie

Jaarlijks worden twee leden gevraagd om een attentie te verzorgen bij speciale gebeurtenissen van leden.